Solutii Email Marketing

Printre serviciile noastre se numara si cel de Email Marketing, una din multiplele solutii marketing ce poate fi un real ajutor in promovarea brandului sau a produselor, precum si in consolidarea relatiei cu clientii. Platforma noastra web este un instrument foarte util si absolut indispensabil oricarei strategii de publicitate si marketing direct.

Experienta ITAROM in Email Marketing

ITAROM Technologies dezvolta si ofera inca din anul 2006 cele mai avantajoase solutii Email Marketing prin platforma de trimitere newsletter, ce tine mereu pasul cu nevoile specifice din domeniu. Ai mereu la dispozitie cel mai complet si mai util instrument pentru Publicitate prin Email. 

Email Marketing direct in INBOX

Campaniile de Email Marketing trimise cu ITAROM Technologies ajung direct in INBOX, fara nici cea mica grija, fara Spam. Suntem mereu preocupati ca un newsletter sa ajunga direct la tinta, asigurand cele mai bune rezultate ale campaniei de Email Marketing.

Email Marketing - Rezultate prin Statistici 

Vezi exact CINE si de cate ori a deschis un newsletter dintr-o campanie Email Marketing. Vedeti ce linkuri a accesat, si astfel vei avea o statistica perfecta a punctelor de interes dintr-un Newsletter. 

Liste de contacte

Din platforma web poti gestiona cu usurinta liste de contacte, prin import din diferite tipuri de fisiere. Rapid, sigur, 100% confidential.
 


Design Template Newsletter

Sustinem sus si tare ca suntem creativi si avem o imaginatie foarte bogata. Astfel, noi facem design pentru un newsletter unic si atractiv.

Avantaje

 

Livrare rapida Newsletter

 

Programare campanie

 

Statistici Newsletter

 

Newsletter Link Tracking

 

Newsletter Direct in Inbox

Solicita oferta/demo