Solutii Social Media Marketing

Suntem constienti ca retele sociale au devenit principalele mijloace utilizate de companii pentru a intra in legatura cu clientii, dar si pentru publicitate. Facebook, Twitter si Linkedin sunt acum si pe platforma noastra, iar noi vă oferim servicii de promovare prin intermediul acestor rețele.

ITAROM Technologies vă oferă servicii de promovare pe retele sociale precum Facebook, Twitter și LinkedIN. Ne vom ocupa de promovarea imaginii afacerii tale, ocupându-ne de strategia de marketing pe retelele sociale. Lăsați toate grijile privind promovarea voastră în grija ITAROM! Îți vom crea un brand și ne vom ocupa de consolidarea imaginii tale!

Integrare Facebook

Integrarea conturilor de Facebook in platforma va permite vizualizarea in timp real a datelor de contact a celor care au dat like, comment sau share, precum si a statisticilor privind data si ora.
Lasati promovarea in grija noastra! Expertii ITAROM Technologies in Social Media se vor ocupa de crearea unei identitati pe Facebook, precum si construirea unei intregi retele de fani.

Linkedin

Campaniile de marketing pot ajunge acum si pe reteaua de profesionisti LinkedIN.

In platforma veti putea utiliza datele colectate, cum ar fi numarul de likeuri si comentarii, si numele celor care au comentat sau au apreciat o postare.

Twitter

Mesajele dumneavoastra ajung si ca tweet-uri pe reteaua Twitter. Platforma va afiseaza in timp real retweeturile si comentariile la postarile dumneavoastra.
Solicita oferta/demo